
Jeg er nu den lykkelige ejer af ny-afrimet fryser der er fuld - helt fuld - af økologisk oksekød. I foråret - til Økodag - blev jeg bekendt med projektet "Mød dit kød", og kom der igennem i kontakt med en lokal økologisk landmand. Kødet blev bestilt, og nu - 4 måneder efter - har jeg afhentet det netop slagtede kød. En kvart tyrekalv, som jeg har delt med Ditte og proppet i fryseren.. Herligt!
Billedet er fra Google
Aj hvor ovenud dejligt, må jeg spørge om det kan betale sig eller er hundedyrt?
SvarSletHmm.. Altså jeg synes det godt kan betale sig - også fordi man her hvor vi bor, stort set ikke kan få andet øko oksekød end hakket.. Vi har givet 60,- pr kilo i alt. En kvart kalv er ca 60 kilo, og det har Ditte og jeg så delt. Men der er jo hakket oksekød, engelske bøffer, mørbrad, oksesteg (på over 2 kilo til os hver..), wienerschnitzler og meget andet. OG det ser super lækkert ud, kødet :-)
SvarSletKh Stine