
Vi har holdt fridag i dag. Ikke lavet så meget, men hygget os, og lavet det vi havde lyst til. Jeg har bagt boller og lavet 'krummer'. 'Krummer' er husets navn for små kugler af tørret frugt, der er blendet og trillet i kokosmel. Lækre! Vi laver små portioner af gangen, selvom de hurtigt er væk. Til gengæld er de altid friske.
Flere har efterspurgt en opskrift på 'krummerne'.. Den oprindelige opskrift har jeg fundet i Sif Orellana's "Krudtugler og Kanelsnegle", men jeg har ændret den lidt, så den passer til os :-) Jeg tager ca 5 tørrede figner, ca 5 tørrede svesker, en god håndfuld mørke rosiner. Figner og svesker skæres i mindre stykker og det hele blendes til en ensartet masse. Så til sætter jeg ca 1 spsk kogt vand og lidt kokosmel, og rører sammen. Ruller dem til kugler og triller dem i kokosmel. Opbevares i en kagedåse eller lignende. God fornøjelse!
Mums hvor ser de lækre ud:). Har du ikke en opskrift på dem?
SvarSletVh. Louise
opskrift opskrift... det er lige noget for mig...
SvarSletLækkert!!
SvarSletKan man få opskriften på "krummerne"?
Det lyder lækkert, det der blendet frugt:) Er der nogle slags som er bedre end andre?
SvarSletTak for kommentarerne :-)
SvarSletJeg har opdateret indlægget med en opskrift - rigtig god fornøjelse. - Og et godt råd: Lær den udenad.. der skal laves nye forsyninger ret tit!!
Kh Stine.
Uhm, de ser gode ud.
SvarSletJeg bruger også ofte opskriften fra Kernesund familie. De kalder den vist after eigth kugler. Den er med friske dadler og tørret mynte. Det er altså også mums.
Din må jeg nu også lige prøve.
Tak for opskriften
Mmm, det ser rigtig dejlig ud:)
SvarSlet